ReviewNIC


Geef domein in


← Click om te updaten

housesafari.ch

Website beoordeling housesafari.ch

 Gegenereerd op Januari 18 2018 23:07 PM

Oude statistieken? UPDATE !


De score is 64/100

Download PDF-versie

SEO Content

Title

Einrichtungsblog | Schweiz | House Safari



Lengte : 41

Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.
Description

Einrichtungsblog rund ums Thema Wohnen. Housesafari ist der etwas andre Wohnblog mit Inspirationen und Ideen. Eine Expedition durch den Einrichtungsdschungel.



Lengte : 159

Perfect, uw meta description bevat tussen de 70 en 160 karakters.
Keywords

einrichten, einrichtungsideen, interiorblog, wohnen, wohntrends



Goed, uw bevat meta keywords.
Og Meta Properties Goed, uw page maakt gebruik van Og Properties.
Property Content
title Einrichtungsblog | Schweiz | House Safari
type website
url http://www.housesafari.ch/
image https://static.wixstatic.com/media/87bb4e_1cacd4d912ca45aa999b5600dea0b7f6%7Emv2.jpg
site_name Einrichtungsblog | Schweiz | House Safari
description Einrichtungsblog rund ums Thema Wohnen. Housesafari ist der etwas andre Wohnblog mit Inspirationen und Ideen. Eine Expedition durch den Einrichtungsdschungel.
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
0 0 0 0 0 0
Afbeeldingen We vonden 0 afbeeldingen in de pagina.

Goed, de meeste of alle afbeeldingen hebben een alt tekst
Text/HTML Ratio Ratio : 1%

De ratio van text tot HTML code is below 15 procent, dit betekent dat uw pagina waarschijnlijk meer tekst nodig heeft.
Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website.
Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen.

Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit!
Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs.
In-page links We vonden een totaal van 0 links inclusie 0 link(s) naar bestanden



Ankertekst Type samenstelling

SEO Keywords

Keywords Cloud house schweiz safari einrichtungsblog
Keywords Consistentie
Keyword Content Title Keywords Description Headings
safari 1
house 1
schweiz 1
einrichtungsblog 1

Bruikbaarheid

Url Domein : housesafari.ch
Lengte : 14
Favicon Goed, uw website heeft een favicon.
Printbaarheid Jammer. We vonden geen Print-Vriendelijke CSS.
Taal Goed. Uw ingestelde taal is en.
Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.
W3C Validiteit Fouten : 9
Waarschuwingen : 3
E-mail Privacy Geweldig er is geen e-mail adres gevonden als platte tekst!
Niet ondersteunde HTML Geweldig! We hebben geen niet meer ondersteunde HTMl tags gevonden in uw HTML.
Speed Tips
Geweldig, uw website heeft geen tabellen in een tabel.
Perfect. Er zijn geen inline CSS style gevonden in uw HTML!
Geweldig, uw website heeft een correct aantal CSS bestanden.
Perfect, uw website heeft een correct aantal JavaScript bestanden.
Jammer, uw website haalt geen voordeel uit gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimalisatie

XML Sitemap Geweldig, uw website heeft een XML sitemap.

http://www.housesafari.ch/sitemap.xml
Robots.txt http://housesafari.ch/robots.txt

Geweldig uw website heeft een robots.txt bestand.
Analytics Ontbrekend

We hadden niet op te sporen van een analytics tool op deze website geplaatst.

Web Analytics laat u toe de bezoekersactiviteit op uw website te meten. U zou minstens 1 Analytics tool geïnstalleerd moeten hebben en een extra tool voor de bevestiging van de resultaten.

PageSpeed Insights


79 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
Prioriteit geven aan zichtbare content
Je pagina vereist extra netwerkomleidingen om content boven de vouw weer te geven. Voor optimale prestaties beperk je de hoeveelheid HTML-code die is vereist voor het weergeven van content boven de vouw.

De volledige HTML-reactie was onvoldoende om de content boven de vouw weer te geven. Dit geeft meestal aan dat aanvullende bronnen (geladen na het parseren van de HTML) zijn vereist om content boven de vouw weer te geven. Geef prioriteit aan zichtbare content die nodig is voor weergave boven de vouw door deze rechtstreeks op te nemen in de HTML-reactie.

  • De uiteindelijke content boven de vouw kan niet worden weergegeven, zelfs niet met de volledige HTML-reactie.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 402 B (een besparing van 13%).

  • Het verkleinen van https://static.parastorage.com/services/third-party/fonts/Helvetica/fontFace.css kan na comprimeren 402 B besparen (een besparing van 13%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
HTML verkleinen
Wanneer je HTML-code comprimeert, inclusief eventuele inline JavaScript- en CSS-code, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein HTML voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 243 B (een besparing van 11%).

  • Het verkleinen van https://gs.wixapps.net/statics/index?cacheKiller=1516393070005&compId=comp-imdmckq8&deviceType=mobile&height=122&instance=9W7xzQ_vmf_MM34nyhrqIcyjKiJy_xmb2JS0EOskxqA.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&locale=en&pageId=masterPage&viewMode=site&vsi=073e4fe7-b241-4cb5-a4b1-ed5a63fdbc17&width=293 kan na comprimeren 243 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 203 B (een besparing van 11%).

  • Het verkleinen van https://static.parastorage.com/services/shoutout-get-subscriber/1.164.0/bower_components/angular-local-storage/dist/angular-local-storage.min.js kan na comprimeren 203 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 13,2 KB (een besparing van 72%).

  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/81af6121f84c41a5b4391d7d37fce12a.png/v1/fill/w_58,h_58,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/81af6121f84c41a5b4391d7d37fce12a.png kan 3,6 KB besparen (een besparing van 76%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/87bb4e_1c32afd9652644e8aa776b8931a3818d~mv2.png/v1/fill/w_58,h_58,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/87bb4e_1c32afd9652644e8aa776b8931a3818d~mv2.png kan 3,3 KB besparen (een besparing van 66%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/9c486556465843c5850fabfd68dfae49.png/v1/fill/w_58,h_58,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/9c486556465843c5850fabfd68dfae49.png kan 3,2 KB besparen (een besparing van 69%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/23fd2a2be53141ed810f4d3dcdcd01fa.png/v1/fill/w_58,h_58,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/23fd2a2be53141ed810f4d3dcdcd01fa.png kan 3,1 KB besparen (een besparing van 81%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Gebruikmaken van browsercaching

Je hebt browsercaching ingeschakeld. Meer informatie over aanbevelingen voor browsercaching.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen

Je hebt geen bronnen die het weergeven blokkeren. Meer informatie over het verwijderen van bronnen die het weergeven blokkeren.


96 / 100    Gebruikerservaring
  Overweeg dit te corrigeren:
De viewport configureren
Op je pagina is een mobiele viewport met vaste breedte opgegeven. Je kunt overwegen een responsieve viewport te gebruiken om je pagina correct weer te geven op alle apparaten.

Als je een viewport configureert die width=device-width in plaats van width=320 aangeeft, kan je pagina zich aanpassen aan apparaten met verschillende breedten. Dit kan extra werk vereisen als de stijl op je pagina een indeling met vaste breedte gebruikt.

Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Plug-ins vermijden

Het lijkt erop dat je pagina geen plug-ins gebruikt, waardoor content op veel platforms mogelijk niet bruikbaar is. Meer informatie over het belang van het vermijden van plug-ins.

Formaat van content aanpassen aan viewport

De content van je pagina past binnen de viewport. Meer informatie over het formaat van content aanpassen aan de viewport.

Geschikte formaten voor tikdoelen

Alle links/knoppen van je pagina zijn groot genoeg zodat een gebruiker er gemakkelijk op kan tikken op het touchscreen. Meer informatie over geschikte formaten voor tikdoelen.

Leesbare lettergrootten gebruiken

Deze tekst op je pagina is leesbaar. Meer informatie over het gebruik van leesbare lettergrootten.


79 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 140,5 KB (een besparing van 52%).

  • Het verkleinen van https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/react/15.3.1/react-with-addons.js kan na comprimeren 80,5 KB besparen (een besparing van 48%).
  • Het verkleinen van https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/lodash.js/4.17.2/lodash.js kan na comprimeren 59,2 KB besparen (een besparing van 63%).
  • Het verkleinen van https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/react/15.3.1/react-dom.js kan na comprimeren 369 B besparen (een besparing van 58%).
  • Het verkleinen van http://static.parastorage.com/services/third-party/tweenmax/1.19.0/minified/plugins/ScrollToPlugin.min.js kan na comprimeren 230 B besparen (een besparing van 16%).
  • Het verkleinen van https://static.parastorage.com/services/shoutout-get-subscriber/1.164.0/bower_components/angular-local-storage/dist/angular-local-storage.min.js kan na comprimeren 203 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Comprimeren inschakelen
Wanneer je bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk wordt verzonden.

Schakel compressie in voor de volgende bronnen om de overdrachtsgrootte te verkleinen met 236 B (een besparing van 37%).

  • Het comprimeren van http://www-housesafari-ch.filesusr.com/html/87bb4e_0312d59effda8696c687015daf4c80de.html kan 236 B besparen (een besparing van 37%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • https://instafeed.codev.wixapps.net/angular-translate-loader-static-files.min.js (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://instafeed.codev.wixapps.net/angular-translate.min.js (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://instafeed.codev.wixapps.net/jquery.scrollbar.css (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://instafeed.codev.wixapps.net/jquery.scrollbar.min.js (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://instafeed.codev.wixapps.net/vendor-20180116152223.js (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://instafeed.codev.wixapps.net/widget-20180116152223.js (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://js-agent.newrelic.com/nr-spa-1016.min.js (2 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 826 B (een besparing van 13%).

  • Het verkleinen van https://instafeed.codev.wixapps.net/jquery.scrollbar.css kan na comprimeren 424 B besparen (een besparing van 14%).
  • Het verkleinen van https://static.parastorage.com/services/third-party/fonts/Helvetica/fontFace.css kan na comprimeren 402 B besparen (een besparing van 13%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
HTML verkleinen
Wanneer je HTML-code comprimeert, inclusief eventuele inline JavaScript- en CSS-code, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein HTML voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 486 B (een besparing van 11%).

  • Het verkleinen van https://gs.wixapps.net/statics/index?cacheKiller=1516402048364&compId=comp-imdmckq8&deviceType=desktop&height=122&instance=HNtMwrn0uzDJge0sz9R8zyNTMtt8Nfe9_L-7wdV1JBI.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&locale=en&pageId=masterPage&viewMode=site&vsi=dba55abc-0571-4529-92a3-886602f4686d&width=293 kan na comprimeren 243 B besparen (een besparing van 11%).
  • Het verkleinen van https://gs.wixapps.net/statics/index?cacheKiller=1516402048364&compId=comp-jao6wj4p&deviceType=desktop&height=116&instance=HNtMwrn0uzDJge0sz9R8zyNTMtt8Nfe9_L-7wdV1JBI.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&locale=en&pageId=n40iw&viewMode=site&vsi=dba55abc-0571-4529-92a3-886602f4686d&width=943 kan na comprimeren 243 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 2 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • http://static.parastorage.com/services/santa-resources/resources/viewer/user-site-fonts/v4/languages.css
  • http://fonts.googleapis.com/css?family=Anton:n,b,i,bi|Basic:n,b,i,bi|Caudex:n,b,i,bi|Chelsea+Market:n,b,i,bi|Corben:n,b,i,bi|EB+Garamond:n,b,i,bi|Enriqueta:n,b,i,bi|Forum:n,b,i,bi|Fredericka+the+Great:n,b,i,bi|Jockey+One:n,b,i,bi|Josefin+Slab:n,b,i,bi|Jura:n,b,i,bi|Kelly+Slab:n,b,i,bi|Marck+Script:n,b,i,bi|Lobster:n,b,i,bi|Mr+De+Haviland:n,b,i,bi|Niconne:n,b,i,bi|Noticia+Text:n,b,i,bi|Overlock:n,b,i,bi|Patrick+Hand:n,b,i,bi|Play:n,b,i,bi|Sarina:n,b,i,bi|Signika:n,b,i,bi|Spinnaker:n,b,i,bi|Monoton:n,b,i,bi|Sacramento:n,b,i,bi|Cookie:n,b,i,bi|Raleway:n,b,i,bi|Open+Sans+Condensed:300:n,b,i,bi|Amatic+SC:n,b,i,bi|Cinzel:n,b,i,bi|Sail:n,b,i,bi|Playfair+Display:n,b,i,bi|Libre+Baskerville:n,b,i,bi|Roboto:n,b,i,bi|Roboto:n,b,i,bi|Work+Sans:n,b,i,bi|Work+Sans:n,b,i,bi|Poppins:n,b,i,bi|Poppins:n,b,i,bi|Barlow:n,b,i,bi|Barlow:n,b,i,bi|Oswald:n,b,i,bi|Oswald:n,b,i,bi|Cormorant+Garamond:n,b,i,bi|Cormorant+Garamond:n,b,i,bi|Playfair+Display:n,b,i,bi|Dancing+Script:n,b,i,bi|Damion:n,b,i,bi|Suez+One:n,b,i,bi|Rozha+One:n,b,i,bi|Raleway:n,b,i,bi|Lato:n,b,i,bi|Questrial:n,b,i,bi|&subset=latin-ext,cyrillic,japanese,korean,arabic,hebrew,latin
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 30,3 KB (een besparing van 85%).

  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/81af6121f84c41a5b4391d7d37fce12a.png/v1/fill/w_25,h_25,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/81af6121f84c41a5b4391d7d37fce12a.png kan 3,1 KB besparen (een besparing van 87%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/01c3aff52f2a4dffa526d7a9843d46ea.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/01c3aff52f2a4dffa526d7a9843d46ea.png kan 3,1 KB besparen (een besparing van 88%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/9c486556465843c5850fabfd68dfae49.png/v1/fill/w_25,h_25,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/9c486556465843c5850fabfd68dfae49.png kan 3,1 KB besparen (een besparing van 85%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/87bb4e_1c32afd9652644e8aa776b8931a3818d~mv2.png/v1/fill/w_25,h_25,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/87bb4e_1c32afd9652644e8aa776b8931a3818d~mv2.png kan 3 KB besparen (een besparing van 82%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/23fd2a2be53141ed810f4d3dcdcd01fa.png/v1/fill/w_25,h_25,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/23fd2a2be53141ed810f4d3dcdcd01fa.png kan 3 KB besparen (een besparing van 88%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/87bb4e_1c32afd9652644e8aa776b8931a3818d~mv2.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/87bb4e_1c32afd9652644e8aa776b8931a3818d~mv2.png kan 3 KB besparen (een besparing van 83%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/0fdef751204647a3bbd7eaa2827ed4f9.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/0fdef751204647a3bbd7eaa2827ed4f9.png kan 3 KB besparen (een besparing van 90%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/b54ca3aedd9b4906a07a75b77e86e102.png/v1/fill/w_23,h_23,al_c/b54ca3aedd9b4906a07a75b77e86e102.png kan 3 KB besparen (een besparing van 84%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/9e47c827082f40bdb54d0cd16c3b28f6.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/9e47c827082f40bdb54d0cd16c3b28f6.png kan 3 KB besparen (een besparing van 82%).
  • Het comprimeren van http://static.wixstatic.com/media/b54ca3aedd9b4906a07a75b77e86e102.png/v1/fill/w_24,h_24,al_c,usm_0.66_1.00_0.01/b54ca3aedd9b4906a07a75b77e86e102.png kan 3 KB besparen (een besparing van 83%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Prioriteit geven aan zichtbare content
Je pagina vereist extra netwerkomleidingen om content boven de vouw weer te geven. Voor optimale prestaties beperk je de hoeveelheid HTML-code die is vereist voor het weergeven van content boven de vouw.

De volledige HTML-reactie was onvoldoende om de content boven de vouw weer te geven. Dit geeft meestal aan dat aanvullende bronnen (geladen na het parseren van de HTML) zijn vereist om content boven de vouw weer te geven. Geef prioriteit aan zichtbare content die nodig is voor weergave boven de vouw door deze rechtstreeks op te nemen in de HTML-reactie.

  • De uiteindelijke content boven de vouw kan niet worden weergegeven, zelfs niet met de volledige HTML-reactie.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  2 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.



*De resultaten worden 30 seconden in het cachegeheugen opgeslagen. Als u wijzigingen heeft aangebracht aan uw pagina, wacht u 30 seconden voordat u de test opnieuw uitvoert.