ReviewNIC


Geef domein in


← Click om te updaten

lightshop.su

Website beoordeling lightshop.su

 Gegenereerd op April 01 2018 14:08 PM

Oude statistieken? UPDATE !


De score is 51/100

Download PDF-versie

SEO Content

Title

LightShop - интернет-магазин люстр в Казани



Lengte : 43

Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.
Description



Lengte : 0

Erg slecht.we hebben geen meta description gevonden in uw website. Gebruik deze gratis online meta tags generator om een beschrijving te genereren.
Keywords

LightShop - интернет-магазин люстр в Казани



Goed, uw bevat meta keywords.
Og Meta Properties Deze pagina maakt geen gebruik van Og Properties. Deze tags maken het sociale crawlers makkelijker uw pagina te indexeren.
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
5 1 0 0 0 0
  • [H1] Дизайнерские люстры
  • [H1] О компании
  • [H1] О компании
  • [H1] Ищите люстры?
  • [H1] Заказ обратного звонка
  • [H2] купите светильники, достойные вашего интерьера
Afbeeldingen We vonden 10 afbeeldingen in de pagina.

10 alt attributen ontbreken. Voeg alternatieve text toe zodat zoekmachines beter kunnen beoordelen wat het onderwerp van de afbeeldingen is.
Text/HTML Ratio Ratio : 18%

Goed, De ratio van text tot HTML code hoger dan 15, maar lager dan 25 procent.
Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website.
Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen.

Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit!
Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs.
In-page links We vonden een totaal van 6 links inclusie 0 link(s) naar bestanden



Ankertekst Type samenstelling
Блог Intern doFollow
Доставка Intern doFollow
Оплата Intern doFollow
Контакты Intern doFollow
Каталог Intern doFollow
Посмотреть каталог Intern doFollow

SEO Keywords

Keywords Cloud становиться lightshop оплата салон нами ярче люстр мир казани каталог
Keywords Consistentie
Keyword Content Title Keywords Description Headings
люстр 2
lightshop 2
салон 1
нами 1
становиться 1

Bruikbaarheid

Url Domein : lightshop.su
Lengte : 12
Favicon Goed, uw website heeft een favicon.
Printbaarheid Jammer. We vonden geen Print-Vriendelijke CSS.
Taal Er is geen taal ingesteld. Gebruik deze gratis meta tags generator om de taal van uw website mee in te stellen.
Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.
W3C Validiteit Fouten : 23
Waarschuwingen : 17
E-mail Privacy Waarschuwing! Er is op zijn minst 1 e-mailadres gevonden als platte tekst. (voorkom spam!). Gebruik deze gratis antispam protector om e-mailadressen te verbergen voor spammers.
Niet ondersteunde HTML
Niet ondersteunde tags Voorkomende
<center> 2
We hebben niet meer ondersteunde HTML tags gevonden in uw HTML, we adviseren u deze te verwijderen.
Speed Tips
Geweldig, uw website heeft geen tabellen in een tabel.
Jammer, uw website maakt gebruik van inline styles.
Geweldig, uw website heeft een correct aantal CSS bestanden.
Jammer, uw website heeft teveel JS bestanden (meer dan 6).
Perfect, uw website haalt voordeel uit gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimalisatie

XML Sitemap Geweldig, uw website heeft een XML sitemap.

http://lightshop.su/sitemap.xml
Robots.txt http://lightshop.su/robots.txt

Geweldig uw website heeft een robots.txt bestand.
Analytics Ontbrekend

We hadden niet op te sporen van een analytics tool op deze website geplaatst.

Web Analytics laat u toe de bezoekersactiviteit op uw website te meten. U zou minstens 1 Analytics tool geïnstalleerd moeten hebben en een extra tool voor de bevestiging van de resultaten.

PageSpeed Insights


76 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 11 blokkerende scriptbronnen en 3 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • http://lightshop.su/js/jquery/jquery-1.12.4.min.js
  • http://lightshop.su/js/handler.js
  • http://lightshop.su/js/ctrlnavigate.js
  • http://lightshop.su/design/default_1/js/jquery-ui.min.js
  • http://lightshop.su/design/default_1/js/ajax_cart.js
  • http://lightshop.su/js/baloon/js/baloon.js
  • http://lightshop.su/js/autocomplete/jquery.autocomplete-min.js
  • http://lightshop.su/js/jquery.maskedinput.min.js
  • http://lightshop.su/js/bootstrap.min.js
  • http://lightshop.su/js/search.js
  • http://lightshop.su/design/default_1/js/jquery-ias.min.js

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • http://lightshop.su/css/bootstrap.min.css
  • http://lightshop.su/design/default_1/css/style.css
  • http://lightshop.su/js/baloon/css/baloon.css
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Comprimeren inschakelen
Wanneer je bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk wordt verzonden.

Schakel compressie in voor de volgende bronnen om de overdrachtsgrootte te verkleinen met 1,2 KB (een besparing van 60%).

  • Het comprimeren van https://api-maps.yandex.ru/services/inception/?lang=ru_RU&iframe_id=3450&url=%2Fmap&api_version=2.1.64&counter_prefix=constructor&mode=release&referer_host=lightshop.su&data=%7B%22mapState%22%3A%7B%22origin%22%3A%22jsapi_2_1_64%22%2C%22source%22%3A%22api-maps%22%2C%22from%22%3A%22api-maps%22%2C%22host%22%3A%22lightshop.su%22%7D%2C%22options%22%3A%7B%22padding%22%3A%220%200%208px%208px%22%7D%2C%22availWidth%22%3A203%7D kan 1,2 KB besparen (een besparing van 60%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 510 B (een besparing van 12%).

  • Het verkleinen van http://lightshop.su/design/default_1/css/style.css kan na comprimeren 510 B besparen (een besparing van 12%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
HTML verkleinen
Wanneer je HTML-code comprimeert, inclusief eventuele inline JavaScript- en CSS-code, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein HTML voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 1,3 KB (een besparing van 20%).

  • Het verkleinen van http://lightshop.su/ kan na comprimeren 761 B besparen (een besparing van 17%).
  • Het verkleinen van https://api-maps.yandex.ru/services/inception/?lang=ru_RU&iframe_id=3450&url=%2Fmap&api_version=2.1.64&counter_prefix=constructor&mode=release&referer_host=lightshop.su&data=%7B%22mapState%22%3A%7B%22origin%22%3A%22jsapi_2_1_64%22%2C%22source%22%3A%22api-maps%22%2C%22from%22%3A%22api-maps%22%2C%22host%22%3A%22lightshop.su%22%7D%2C%22options%22%3A%7B%22padding%22%3A%220%200%208px%208px%22%7D%2C%22availWidth%22%3A203%7D kan 541 B besparen (een besparing van 26%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 727 B (een besparing van 18%).

  • Het verkleinen van http://lightshop.su/design/default_1/js/ajax_cart.js kan na comprimeren 265 B besparen (een besparing van 38%).
  • Het verkleinen van http://lightshop.su/js/handler.js kan na comprimeren 237 B besparen (een besparing van 16%).
  • Het verkleinen van http://lightshop.su/js/baloon/js/baloon.js kan na comprimeren 225 B besparen (een besparing van 13%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 54,2 KB (een besparing van 72%).

  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van http://lightshop.su/img/logo/light1.png kan 47,7 KB besparen (een besparing van 89%).
  • Het comprimeren van http://lightshop.su/img/icons/new.png kan 5,2 KB besparen (een besparing van 31%).
  • Het comprimeren van http://lightshop.su/img/icons/user.png kan 467 B besparen (een besparing van 40%).
  • Het comprimeren van http://lightshop.su/img/search/search.png kan 420 B besparen (een besparing van 44%).
  • Het comprimeren van http://lightshop.su/img/icons/cart.png kan 407 B besparen (een besparing van 31%).
  • Het comprimeren van http://lightshop.su/img/icons/instagram.png kan 114 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Gebruikmaken van browsercaching

Je hebt browsercaching ingeschakeld. Meer informatie over aanbevelingen voor browsercaching.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.


91 / 100    Gebruikerservaring
  Overweeg dit te corrigeren:
Formaat van content aanpassen aan viewport
De pagina-content is te breed voor de viewport, waardoor de gebruiker horizontaal moet scrollen. Pas het formaat van de content aan de viewport aan om een betere functionaliteit te leveren aan gebruikers.

De pagina-content is 452 CSS-pixels breed, maar de viewport is slechts 412 CSS-pixels breed. De volgende elementen vallen buiten de viewport:

  • Het element <img src="img/icons/new.png"> valt buiten de viewport.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Geschikte formaten voor tikdoelen
Sommige links/knoppen op je webpagina zijn te klein zodat een gebruiker er niet gemakkelijk op kan tikken op een touchscreen. Overweeg deze tikdoelen groter te maken om een betere functionaliteit te leveren aan gebruikers.

De volgende tikdoelen bevinden zich te dicht in de buurt van andere tikdoelen. Er is mogelijk aanvullende tussenruimte vereist.

  • Het tikdoel <ymaps class="ymaps-2-1-64-copyrights-pane">… Условия</ymaps> en 4 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="https://yandex…ofuse/?lang=ru" class="ymaps-2-1-64-copyright__link">Условия</a> bevindt zich in de buurt van 4 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps class="model">Открыть….Картах</ymaps> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps class="model">Открыть….Картах</ymaps> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps class="ymaps-2-1-64-controls-pane">МаршрутыНайтиП…дПанорамы100 м</ymaps> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps class="ymaps-2-1-64-controls-pane">МаршрутыНайтиП…дПанорамы100 м</ymaps> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps class="ymaps-2-1-64-controls-pane">МаршрутыНайтиП…дПанорамы100 м</ymaps> en 2 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps class="ymaps-2-1-64-controls-pane">МаршрутыНайтиП…дПанорамы100 м</ymaps> en 3 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps class="ymaps-2-1-64-l…selection-none">Слои</ymaps> bevindt zich in de buurt van 2 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps id="id_152780072698586933529">100 м</ymaps> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps id="id_152780072698586933529">100 м</ymaps> bevindt zich in de buurt van 4 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps id="id_152780072698586933530" class="ymaps-2-1-64-u…selection-none"></ymaps> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps class="ymaps-2-1-64-z…selection-none"></ymaps> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <ymaps class="ymaps-2-1-64-places-pane"></ymaps> bevindt zich in de buurt van 2 andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="">Главная</a> en 5 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  3 uitgevoerde regels
Details weergeven
Plug-ins vermijden

Het lijkt erop dat je pagina geen plug-ins gebruikt, waardoor content op veel platforms mogelijk niet bruikbaar is. Meer informatie over het belang van het vermijden van plug-ins.

De viewport configureren

Op je pagina is een viewport opgegeven die overeenkomt met het formaat van het apparaat, waardoor de pagina correct kan worden weergegeven op alle apparaten. Meer informatie over het configureren van viewports.

Leesbare lettergrootten gebruiken

Deze tekst op je pagina is leesbaar. Meer informatie over het gebruik van leesbare lettergrootten.


88 / 100    Snelheid
  Overweeg dit te corrigeren:
Comprimeren inschakelen
Wanneer je bronnen comprimeert met gzip of deflate, kan het aantal bytes worden verlaagd dat via het netwerk wordt verzonden.

Schakel compressie in voor de volgende bronnen om de overdrachtsgrootte te verkleinen met 1,2 KB (een besparing van 60%).

  • Het comprimeren van https://api-maps.yandex.ru/services/inception/?lang=ru_RU&iframe_id=3450&url=%2Fmap&api_version=2.1.64&counter_prefix=constructor&mode=release&referer_host=lightshop.su&data=%7B%22mapState%22%3A%7B%22origin%22%3A%22jsapi_2_1_64%22%2C%22source%22%3A%22api-maps%22%2C%22from%22%3A%22api-maps%22%2C%22host%22%3A%22lightshop.su%22%7D%2C%22options%22%3A%7B%22padding%22%3A%220%200%208px%208px%22%7D%2C%22availWidth%22%3A336%7D kan 1,2 KB besparen (een besparing van 60%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 510 B (een besparing van 12%).

  • Het verkleinen van http://lightshop.su/design/default_1/css/style.css kan na comprimeren 510 B besparen (een besparing van 12%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
HTML verkleinen
Wanneer je HTML-code comprimeert, inclusief eventuele inline JavaScript- en CSS-code, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein HTML voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 1,3 KB (een besparing van 20%).

  • Het verkleinen van http://lightshop.su/ kan na comprimeren 760 B besparen (een besparing van 17%).
  • Het verkleinen van https://api-maps.yandex.ru/services/inception/?lang=ru_RU&iframe_id=3450&url=%2Fmap&api_version=2.1.64&counter_prefix=constructor&mode=release&referer_host=lightshop.su&data=%7B%22mapState%22%3A%7B%22origin%22%3A%22jsapi_2_1_64%22%2C%22source%22%3A%22api-maps%22%2C%22from%22%3A%22api-maps%22%2C%22host%22%3A%22lightshop.su%22%7D%2C%22options%22%3A%7B%22padding%22%3A%220%200%208px%208px%22%7D%2C%22availWidth%22%3A336%7D kan 541 B besparen (een besparing van 27%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 727 B (een besparing van 18%).

  • Het verkleinen van http://lightshop.su/design/default_1/js/ajax_cart.js kan na comprimeren 265 B besparen (een besparing van 38%).
  • Het verkleinen van http://lightshop.su/js/handler.js kan na comprimeren 237 B besparen (een besparing van 16%).
  • Het verkleinen van http://lightshop.su/js/baloon/js/baloon.js kan na comprimeren 225 B besparen (een besparing van 13%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 11 blokkerende scriptbronnen en 3 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • http://lightshop.su/js/jquery/jquery-1.12.4.min.js
  • http://lightshop.su/js/handler.js
  • http://lightshop.su/js/ctrlnavigate.js
  • http://lightshop.su/design/default_1/js/jquery-ui.min.js
  • http://lightshop.su/design/default_1/js/ajax_cart.js
  • http://lightshop.su/js/baloon/js/baloon.js
  • http://lightshop.su/js/autocomplete/jquery.autocomplete-min.js
  • http://lightshop.su/js/jquery.maskedinput.min.js
  • http://lightshop.su/js/bootstrap.min.js
  • http://lightshop.su/js/search.js
  • http://lightshop.su/design/default_1/js/jquery-ias.min.js

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • http://lightshop.su/css/bootstrap.min.css
  • http://lightshop.su/design/default_1/css/style.css
  • http://lightshop.su/js/baloon/css/baloon.css
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 54,2 KB (een besparing van 72%).

  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van http://lightshop.su/img/logo/light1.png kan 47,7 KB besparen (een besparing van 89%).
  • Het comprimeren van http://lightshop.su/img/icons/new.png kan 5,2 KB besparen (een besparing van 31%).
  • Het comprimeren van http://lightshop.su/img/icons/user.png kan 467 B besparen (een besparing van 40%).
  • Het comprimeren van http://lightshop.su/img/search/search.png kan 420 B besparen (een besparing van 44%).
  • Het comprimeren van http://lightshop.su/img/icons/cart.png kan 407 B besparen (een besparing van 31%).
  • Het comprimeren van http://lightshop.su/img/icons/instagram.png kan 114 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Gebruikmaken van browsercaching

Je hebt browsercaching ingeschakeld. Meer informatie over aanbevelingen voor browsercaching.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.



*De resultaten worden 30 seconden in het cachegeheugen opgeslagen. Als u wijzigingen heeft aangebracht aan uw pagina, wacht u 30 seconden voordat u de test opnieuw uitvoert.