ReviewNIC


Geef domein in


← Click om te updaten

tehranipakhsh.ir

Website beoordeling tehranipakhsh.ir

 Gegenereerd op Juni 11 2019 06:22 AM

Oude statistieken? UPDATE !


De score is 56/100

Download PDF-versie

SEO Content

Title

پخش تراکت تهران | پخش تراکت ماندگار | پخش تراکت در تهران



Lengte : 56

Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.
Description

پخش تراکت ماندگار | پخش تراکت تهران | پخش تراکت تضمینی | پخش تراکت مویرگی | لیست قیمت پخش تراکت در تهران | قیمت پخش تراکت در تهران | پخش تراکت تضمینی تهران



Lengte : 155

Perfect, uw meta description bevat tussen de 70 en 160 karakters.
Keywords



Erg slecht. We hebben geen meta keywords gevonden in uw website. Gebruik deze gratis online meta tags generator om keywords te genereren.
Og Meta Properties Goed, uw page maakt gebruik van Og Properties.
Property Content
title پخش تراکت تهران | پخش تراکت ماندگار | پخش تراکت در تهران
type website
url https://tehranipakhsh.ir/
site_name پخش تراکت
locale fa_IR
description پخش تراکت ماندگار | پخش تراکت تهران | پخش تراکت تضمینی | پخش تراکت مویرگی | لیست قیمت پخش تراکت در تهران | قیمت پخش تراکت در تهران | پخش تراکت تضمینی تهران
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
1 1 12 6 1 0
  • [H1] پخش تراکت
  • [H2] شرکت پخش تراکت ماندگار
  • [H3] خدمات شرکت پخش ماندگار
  • [H3] ۱: پخش حرفه ای تراکت
  • [H3] ۲: نصب حرفه ای پوستر
  • [H3] ۳: سمپلینگ
  • [H3] ۴: استارت آپ
  • [H3] تجربه نیروی اعزامی 
  • [H3] آشنایی با روش پخش تراکت چسبان
  • [H3] آشنایی با روش پخش تراکت مویرگی
  • [H3] آشنایی با روش پخش تراکت دادزن
  • [H3] آشنایی با روش پخش تراکت چسبان به زمین
  • [H3] آشنایی با روش پخش تراکت در نایلون
  • [H3] آشنایی با روش پخش تراکت در نمایشگاه ها
  • [H4]
  • [H4]
  • [H4] شرکت پخش ماندگار با سابقه نزدیک به یک دهه فعالیت موفقیت آمیز به عنوان حرفه ای ترین شرکت تبلیغاتی در زمینه های تجاری و تبلیغاتی تمام توان خود را برای خدمات رسانی به کار گرفته است .
  • [H4] .:. کلیه ی خدمات زیر نظر تیم نظارتی شرکت ماندگار انجام میشود .:.
  • [H4] مطالب اخیر :
  • [H4] لینک های مفید :
  • [H5] Seo And Design By MandeGar Pakhsh Team
Afbeeldingen We vonden 14 afbeeldingen in de pagina.

5 alt attributen ontbreken. Voeg alternatieve text toe zodat zoekmachines beter kunnen beoordelen wat het onderwerp van de afbeeldingen is.
Text/HTML Ratio Ratio : 3%

De ratio van text tot HTML code is below 15 procent, dit betekent dat uw pagina waarschijnlijk meer tekst nodig heeft.
Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website.
Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen.

Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit!
Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs.
In-page links We vonden een totaal van 11 links inclusie 0 link(s) naar bestanden



Ankertekst Type samenstelling
خانه Intern doFollow
مراکز خرید Extern doFollow
ماندگار Extern doFollow
پخش تراکت تضمینی Intern doFollow
تراکت Intern doFollow
تراکت پخش کن Intern doFollow
پخش تراکت Intern doFollow
پخش تراکت تضمینی Intern doFollow
پخش تراکت تضمینی تهران Intern doFollow
پخش تراکت تهران Intern doFollow
پخش تراکت حرفه ای Intern doFollow

SEO Keywords

Keywords Cloud خدمات شرکت تراکت است کلیه پخش ماندگار تبلیغاتی گرفته تهران
Keywords Consistentie
Keyword Content Title Keywords Description Headings
پخش 6
تراکت 5
ماندگار 3
شرکت 3
تبلیغاتی 2

Bruikbaarheid

Url Domein : tehranipakhsh.ir
Lengte : 16
Favicon Goed, uw website heeft een favicon.
Printbaarheid Jammer. We vonden geen Print-Vriendelijke CSS.
Taal Goed. Uw ingestelde taal is fa.
Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.
W3C Validiteit Fouten : 3
Waarschuwingen : 14
E-mail Privacy Geweldig er is geen e-mail adres gevonden als platte tekst!
Niet ondersteunde HTML Geweldig! We hebben geen niet meer ondersteunde HTMl tags gevonden in uw HTML.
Speed Tips
Geweldig, uw website heeft geen tabellen in een tabel.
Jammer, uw website maakt gebruik van inline styles.
Jammer, uw website heeft teveel CSS bestanden (meer dan 4).
Jammer, uw website heeft teveel JS bestanden (meer dan 6).
Jammer, uw website haalt geen voordeel uit gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimalisatie

XML Sitemap Ontbrekend

Uw website heeft geen XML sitemap- dit kan problematisch zijn.

Een sitemap vermeld url's die beschikbaar zijn voor crawlen en kan extra informatie bevatten zoals uw laatste site-updates, frequentie van wijzigingen en het belang van de url's. Dit laat zoekmachines toe om de site intelligenter te doorzoeken.
Robots.txt http://tehranipakhsh.ir/robots.txt

Geweldig uw website heeft een robots.txt bestand.
Analytics Ontbrekend

We hadden niet op te sporen van een analytics tool op deze website geplaatst.

Web Analytics laat u toe de bezoekersactiviteit op uw website te meten. U zou minstens 1 Analytics tool geïnstalleerd moeten hebben en een extra tool voor de bevestiging van de resultaten.

PageSpeed Insights


50 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 3 blokkerende scriptbronnen en 7 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • https://tehranipakhsh.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-includes/js/jquery/jquery-migrate.min.js
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem/js/tie.js

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • https://tehranipakhsh.ir/wp-includes/css/dist/block-library/style-rtl.min.css
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem-buttons/assets/style.css
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem/style.css
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/style.css
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/css/ilightbox/dark-skin/skin.css
  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Droid+Sans%3Aregular%2C700
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/rtl.css
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 657,2 KB (een besparing van 66%).

  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/3.jpg kan 512,6 KB besparen (een besparing van 94%).
  • Het comprimeren van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/17.jpg kan 74,7 KB besparen (een besparing van 79%).
  • Het comprimeren van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/Manp.ir_.jpeg kan 22,5 KB besparen (een besparing van 40%).
  • Het comprimeren van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/uploads/2019/06/IMG.png kan 15,5 KB besparen (een besparing van 11%).
  • Het comprimeren van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/16.jpg kan 14,9 KB besparen (een besparing van 27%).
  • Het comprimeren van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/Manp.ir_-699x1024.jpg kan 6,4 KB besparen (een besparing van 13%).
  • Het comprimeren van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/uploads/2019/06/15.jpg kan 5,3 KB besparen (een besparing van 32%).
  • Het comprimeren van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/22.jpg kan 5 KB besparen (een besparing van 28%).
  • Het comprimeren van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/images/home.png kan 265 B besparen (een besparing van 26%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Reactietijd van server beperken
In onze test reageerde je server binnen 0,71 seconden.

Er zijn allerlei factoren die de reactietijd van je server kunnen verlengen. Lees onze aanbevelingen voor meer informatie over hoe je kunt controleren en meten waaraan je server de meeste tijd besteedt.

Informatie over de oplossing voor dit probleem
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 5,2 KB (een besparing van 12%).

  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/style.css kan na comprimeren 3,8 KB besparen (een besparing van 11%).
  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/rtl.css kan na comprimeren 700 B besparen (een besparing van 14%).
  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem/style.css kan na comprimeren 322 B besparen (een besparing van 20%).
  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem-buttons/assets/style.css kan na comprimeren 183 B besparen (een besparing van 17%).
  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/css/ilightbox/dark-skin/skin.css kan na comprimeren 145 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 193 B (een besparing van 23%).

  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem/js/tie.js kan na comprimeren 193 B besparen (een besparing van 23%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Gebruikmaken van browsercaching

Je hebt browsercaching ingeschakeld. Meer informatie over aanbevelingen voor browsercaching.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.


99 / 100    Gebruikerservaring
  Overweeg dit te corrigeren:
Geschikte formaten voor tikdoelen
Sommige links/knoppen op je webpagina zijn te klein zodat een gebruiker er niet gemakkelijk op kan tikken op een touchscreen. Overweeg deze tikdoelen groter te maken om een betere functionaliteit te leveren aan gebruikers.

De volgende tikdoelen bevinden zich te dicht in de buurt van andere tikdoelen. Er is mogelijk aanvullende tussenruimte vereist.

  • Het tikdoel <a href="https://tehran…2%d8%a7%d9%86/" class="tag-cloud-link…ink-position-5">پخش تراکت ارزان</a> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen.
  • Het tikdoel <a href="https://tehran…1%d8%a7%d9%86/" class="tag-cloud-link…nk-position-10">پخش تراکت در تهران</a> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Plug-ins vermijden

Het lijkt erop dat je pagina geen plug-ins gebruikt, waardoor content op veel platforms mogelijk niet bruikbaar is. Meer informatie over het belang van het vermijden van plug-ins.

De viewport configureren

Op je pagina is een viewport opgegeven die overeenkomt met het formaat van het apparaat, waardoor de pagina correct kan worden weergegeven op alle apparaten. Meer informatie over het configureren van viewports.

Formaat van content aanpassen aan viewport

De content van je pagina past binnen de viewport. Meer informatie over het formaat van content aanpassen aan de viewport.

Leesbare lettergrootten gebruiken

Deze tekst op je pagina is leesbaar. Meer informatie over het gebruik van leesbare lettergrootten.


59 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 645,1 KB (een besparing van 65%).

  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/3.jpg kan 474,1 KB besparen (een besparing van 87%).
  • Het comprimeren van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/17.jpg kan 74,7 KB besparen (een besparing van 79%).
  • Het comprimeren en wijzigen van het formaat van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/Manp.ir_.jpeg kan 48,9 KB besparen (een besparing van 84%).
  • Het comprimeren van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/uploads/2019/06/IMG.png kan 15,5 KB besparen (een besparing van 11%).
  • Het comprimeren van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/16.jpg kan 14,9 KB besparen (een besparing van 27%).
  • Het comprimeren van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/Manp.ir_-699x1024.jpg kan 6,4 KB besparen (een besparing van 13%).
  • Het comprimeren van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/uploads/2019/06/15.jpg kan 5,3 KB besparen (een besparing van 32%).
  • Het comprimeren van https://manp.ir/wp-content/uploads/2019/05/22.jpg kan 5 KB besparen (een besparing van 28%).
  • Het comprimeren van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/images/home.png kan 265 B besparen (een besparing van 26%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Reactietijd van server beperken
In onze test reageerde je server binnen 0,23 seconden.

Er zijn allerlei factoren die de reactietijd van je server kunnen verlengen. Lees onze aanbevelingen voor meer informatie over hoe je kunt controleren en meten waaraan je server de meeste tijd besteedt.

Informatie over de oplossing voor dit probleem
CSS verkleinen
Wanneer je CSS-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden en parseren versnellen.

Verklein CSS voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 5,2 KB (een besparing van 12%).

  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/style.css kan na comprimeren 3,8 KB besparen (een besparing van 11%).
  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/rtl.css kan na comprimeren 700 B besparen (een besparing van 14%).
  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem/style.css kan na comprimeren 322 B besparen (een besparing van 20%).
  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem-buttons/assets/style.css kan na comprimeren 183 B besparen (een besparing van 17%).
  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/css/ilightbox/dark-skin/skin.css kan na comprimeren 145 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 193 B (een besparing van 23%).

  • Het verkleinen van https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem/js/tie.js kan na comprimeren 193 B besparen (een besparing van 23%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 3 blokkerende scriptbronnen en 7 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • https://tehranipakhsh.ir/wp-includes/js/jquery/jquery.js
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-includes/js/jquery/jquery-migrate.min.js
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem/js/tie.js

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • https://tehranipakhsh.ir/wp-includes/css/dist/block-library/style-rtl.min.css
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem-buttons/assets/style.css
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/plugins/taqyeem/style.css
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/style.css
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/css/ilightbox/dark-skin/skin.css
  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Droid+Sans%3Aregular%2C700
  • https://tehranipakhsh.ir/wp-content/themes/tehranipakhsh/rtl.css
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden

Je pagina heeft geen omleidingen. Meer informatie over het vermijden van omleidingen voor bestemmingspagina's.

Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Gebruikmaken van browsercaching

Je hebt browsercaching ingeschakeld. Meer informatie over aanbevelingen voor browsercaching.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.



*De resultaten worden 30 seconden in het cachegeheugen opgeslagen. Als u wijzigingen heeft aangebracht aan uw pagina, wacht u 30 seconden voordat u de test opnieuw uitvoert.