ReviewNIC


Geef domein in


← Click om te updaten

zzz.com.ua

Website beoordeling zzz.com.ua

 Gegenereerd op Februari 09 2018 00:21 AM

Oude statistieken? UPDATE !


De score is 44/100

Download PDF-versie

SEO Content

Title

ZZZ.COM.UA — Самый лучший бесплатный хостинг



Lengte : 44

Perfect, uw title tag bevat tussen de 10 en 70 karakters.
Description

Бесплатный хостинг ZZZ.COM.UA предлагает: до 10 GB пространства для сайта и почты, регистрацию доменов, поддержку PHP, базы данных MySQL и многофункциональную панель управления. Бесплатный хостинг для всех.



Lengte : 206

Let op, uw meta description zou tussen de 70 en 160 karakters (spaces included) moeten bevatten.
Keywords



Erg slecht. We hebben geen meta keywords gevonden in uw website. Gebruik deze gratis online meta tags generator om keywords te genereren.
Og Meta Properties Goed, uw page maakt gebruik van Og Properties.
Property Content
title ZZZ.COM.UA — Самый лучший бесплатный хостинг
type website
url www.zzz.com.ua
description Бесплатный хостинг ZZZ.COM.UA предлагает: до 10 GB пространства для сайта и почты, регистрацию доменов, поддержку PHP, базы данных MySQL и многофункциональную панель управления. Бесплатный хостинг для всех.
image www.zzz.com.ua/img/logo_zzz.png
image:alt zzz
Headings
H1 H2 H3 H4 H5 H6
1 1 1 6 0 8
  • [H1] Перенеси и получи До 10 месяцев бесплатно Профессиональный пакет услуг VIP без ограничений И недорогое продление доменов Бесплатный перенос
  • [H2] Самые лучшие бесплатные хостинговые услуги от ZZZ.COM.UA:
  • [H3] Hosting ZZZ.com.ua
  • [H4] Улучшения и обновления, версии 3.1.6 - 3.1.7 (Октябрь - Декабрь 2017)
  • [H4] Борьба со спамом - php mail() для Free
  • [H4] Улучшения и обновления, версия 3.1.5 (Сентябрь 2017)
  • [H4] База знаний: предложения от пользователей
  • [H4] Улучшения и обновления, версия 3.1.4 (Июль 2017)
  • [H4] Улучшения и обновления, версии 3.0.6-3.1.3 (Январь - Июнь 2017)
  • [H6] Хостинг
  • [H6] Домены
  • [H6] Серверы
  • [H6] Веб-сайты
  • [H6] Наши услуги
  • [H6] Важные ссылки
  • [H6] Организация
  • [H6] Рассылка новостей
Afbeeldingen We vonden 4 afbeeldingen in de pagina.

4 alt attributen ontbreken. Voeg alternatieve text toe zodat zoekmachines beter kunnen beoordelen wat het onderwerp van de afbeeldingen is.
Text/HTML Ratio Ratio : 0%

De ratio van text tot HTML code is below 15 procent, dit betekent dat uw pagina waarschijnlijk meer tekst nodig heeft.
Flash Perfect, geen Flash content gevonden in uw website.
Iframe Perfect, er zijn geen Iframes in uw website aangetroffen.

Herschreven URL Perfect. Uw links zien er vriendelijk uit!
Underscores in de URLs Perfect! Geen underscores gevonden in uw URLs.
In-page links We vonden een totaal van 30 links inclusie 0 link(s) naar bestanden



Ankertekst Type samenstelling
Войти Intern doFollow
Регистрация Intern doFollow
Hosting ZZZ.com.ua Intern doFollow
Хостинг Intern doFollow
Домены Intern doFollow
Серверы VPS Intern doFollow
Веб-сайты Intern doFollow
Блог Intern doFollow
Контакт Intern doFollow
Зарегистрироваться сейчас Intern doFollow
Улучшения и обновления, версии 3.1.6 - 3.1.7 (Октябрь - Декабрь 2017) Intern doFollow
Борьба со спамом - php mail() для Free Intern doFollow
Улучшения и обновления, версия 3.1.5 (Сентябрь 2017) Intern doFollow
База знаний: предложения от пользователей Intern doFollow
Улучшения и обновления, версия 3.1.4 (Июль 2017) Intern doFollow
Улучшения и обновления, версии 3.0.6-3.1.3 (Январь - Июнь 2017) Intern doFollow
ZZZ.COM.UA Объявления и новости Intern doFollow
Идиотская система запоминания пароля и логина Intern doFollow
Не відображається стиль css Intern doFollow
Ліміт трансферу для акаунту free1 незабаром буде вичерпано Intern doFollow
Не могу добавить файлы через FTP. Не удаляется программное обеспечение. Intern doFollow
Корневой каталог Intern doFollow
Нету внешнего доступа к базе данных Intern doFollow
Больше... Intern doFollow
Помощь Intern doFollow
Форум Intern doFollow
Правила Intern noFollow
Политика конфиденциальности Intern noFollow
Вакансии Intern doFollow
О нас Intern doFollow

SEO Keywords

Keywords Cloud
Keywords Consistentie
Keyword Content Title Keywords Description Headings

Bruikbaarheid

Url Domein : zzz.com.ua
Lengte : 10
Favicon Goed, uw website heeft een favicon.
Printbaarheid Jammer. We vonden geen Print-Vriendelijke CSS.
Taal Goed. Uw ingestelde taal is ru.
Dublin Core Deze pagina maakt geen gebruik van Dublin Core.

Document

Doctype HTML 5
Encoding Perfect. Uw ingestelde Charset is UTF-8.
W3C Validiteit Fouten : 6
Waarschuwingen : 9
E-mail Privacy Geweldig er is geen e-mail adres gevonden als platte tekst!
Niet ondersteunde HTML Geweldig! We hebben geen niet meer ondersteunde HTMl tags gevonden in uw HTML.
Speed Tips
Geweldig, uw website heeft geen tabellen in een tabel.
Jammer, uw website maakt gebruik van inline styles.
Jammer, uw website heeft teveel CSS bestanden (meer dan 4).
Jammer, uw website heeft teveel JS bestanden (meer dan 6).
Jammer, uw website haalt geen voordeel uit gzip.

Mobile

Mobile Optimization
Apple Icon
Meta Viewport Tag
Flash content

Optimalisatie

XML Sitemap Ontbrekend

Uw website heeft geen XML sitemap- dit kan problematisch zijn.

Een sitemap vermeld url's die beschikbaar zijn voor crawlen en kan extra informatie bevatten zoals uw laatste site-updates, frequentie van wijzigingen en het belang van de url's. Dit laat zoekmachines toe om de site intelligenter te doorzoeken.
Robots.txt http://zzz.com.ua/robots.txt

Geweldig uw website heeft een robots.txt bestand.
Analytics Perfect, uw website heeft een analytics tool.

   Google Analytics

PageSpeed Insights


73 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 7 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • https://www.zzz.com.ua/css/jqplot.min.css
  • https://www.zzz.com.ua/css/countrySelect.min.css
  • https://www.zzz.com.ua/css/flags.min.css
  • https://www.zzz.com.ua/css/common.css?v=3.2.0.16
  • https://www.zzz.com.ua/css/intlTelInput.css
  • https://www.zzz.com.ua/css/webpage.css?v=3.2.0.16
  • https://www.zzz.com.ua/css/mobile.css?v=3.2.0.16
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden
Je pagina heeft 2 omleidingen. Omleidingen zorgen voor extra vertraging voordat de pagina kan worden geladen.

Voorkom omleidingen op de bestemmingspagina voor de volgende seriële reeks omgeleide URL's.

  • http://zzz.com.ua/
  • https://www.zzz.com.ua/
  • https://www.zzz.com.ua/ru
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • https://www.zzz.com.ua/locale/ru/messages.json (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://www.google-analytics.com/analytics.js (2 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 1,4 KB (een besparing van 18%).

  • Het verkleinen van https://www.zzz.com.ua/scripts/jquery.ui.labeledslider.min.js kan na comprimeren 734 B besparen (een besparing van 50%).
  • Het verkleinen van https://www.zzz.com.ua/scripts/webpage.js?v=3.2.0.16 kan na comprimeren 533 B besparen (een besparing van 11%).
  • Het verkleinen van https://www.zzz.com.ua/scripts/mobile.js?v=3.2.0.16 kan na comprimeren 159 B besparen (een besparing van 12%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 984 B (een besparing van 23%).

  • Het comprimeren van https://www.zzz.com.ua/img/icon_set_optimized.png kan 984 B besparen (een besparing van 23%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  5 uitgevoerde regels
Details weergeven
Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

CSS verkleinen

Je CSS is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van CSS.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.

Prioriteit geven aan zichtbare content

Je hebt de prioriteit voor de content boven de vouw correct ingesteld. Meer informatie over het instellen van de prioriteit van zichtbare content.


99 / 100    Gebruikerservaring
  Overweeg dit te corrigeren:
Geschikte formaten voor tikdoelen
Sommige links/knoppen op je webpagina zijn te klein zodat een gebruiker er niet gemakkelijk op kan tikken op een touchscreen. Overweeg deze tikdoelen groter te maken om een betere functionaliteit te leveren aan gebruikers.

De volgende tikdoelen bevinden zich te dicht in de buurt van andere tikdoelen. Er is mogelijk aanvullende tussenruimte vereist.

  • Het tikdoel <div id="top">Логин…ьше информации</div> bevindt zich in de buurt van 2 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <div id="top">Логин…ьше информации</div> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <div id="top">Логин…ьше информации</div> en 1 andere bevinden zich in de buurt van andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a class="link_menu"> bevindt zich in de buurt van 3 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="/panel/ru/index" class="link_signin">Войти</a> bevindt zich in de buurt van 3 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <a href="/ru">Hosting ZZZ.com.ua</a> bevindt zich in de buurt van 3 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <div>Перенеси и пол…ьше информации</div> bevindt zich in de buurt van 1 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <td></td> bevindt zich in de buurt van 2 andere tikdoelen final.
  • Het tikdoel <input type="text" name="register_domain"> bevindt zich in de buurt van 2 andere tikdoelen final.
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Plug-ins vermijden

Het lijkt erop dat je pagina geen plug-ins gebruikt, waardoor content op veel platforms mogelijk niet bruikbaar is. Meer informatie over het belang van het vermijden van plug-ins.

De viewport configureren

Op je pagina is een viewport opgegeven die overeenkomt met het formaat van het apparaat, waardoor de pagina correct kan worden weergegeven op alle apparaten. Meer informatie over het configureren van viewports.

Formaat van content aanpassen aan viewport

De content van je pagina past binnen de viewport. Meer informatie over het formaat van content aanpassen aan de viewport.

Leesbare lettergrootten gebruiken

Deze tekst op je pagina is leesbaar. Meer informatie over het gebruik van leesbare lettergrootten.


84 / 100    Snelheid
  Dit moet worden gecorrigeerd:
JavaScript en CSS in content boven de vouw die het weergeven blokkeren, verwijderen
Je pagina heeft 7 blokkerende scriptbronnen en 7 blokkerende CSS-bronnen. Dit veroorzaakt vertraging bij het weergeven van je pagina.

Geen van de content boven de vouw op je pagina kan worden weergegeven zonder te wachten totdat de volgende bronnen zijn geladen. Probeer blokkerende bronnen uit te stellen of asynchroon te laden of parseer de essentiële gedeelten van die bronnen rechtstreeks in de HTML.

Verwijder JavaScript-code die het laden blokkeert:

  • https://www.zzz.com.ua/scripts/jed.min.js
  • https://www.zzz.com.ua/scripts/jquery.min.js
  • https://www.zzz.com.ua/scripts/jquery-ui.min.js
  • https://www.zzz.com.ua/scripts/jquery.ui.labeledslider.min.js
  • https://www.zzz.com.ua/scripts/common.js?v=3.2.0.16
  • https://www.zzz.com.ua/scripts/velocity.min.js
  • https://www.zzz.com.ua/scripts/webpage.js?v=3.2.0.16

Optimaliseer de CSS-weergave voor de volgende URL's:

  • https://www.zzz.com.ua/css/jqplot.min.css
  • https://www.zzz.com.ua/css/intlTelInput.css
  • https://www.zzz.com.ua/css/flags.min.css
  • https://www.zzz.com.ua/css/common.css?v=3.2.0.16
  • https://www.zzz.com.ua/css/countrySelect.min.css
  • https://www.zzz.com.ua/css/webpage.css?v=3.2.0.16
  • https://fonts.googleapis.com/css?family=Roboto
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  Overweeg dit te corrigeren:
Omleidingen op bestemmingspagina vermijden
Je pagina heeft 2 omleidingen. Omleidingen zorgen voor extra vertraging voordat de pagina kan worden geladen.

Voorkom omleidingen op de bestemmingspagina voor de volgende seriële reeks omgeleide URL's.

  • http://zzz.com.ua/
  • https://www.zzz.com.ua/
  • https://www.zzz.com.ua/ru
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Gebruikmaken van browsercaching
Wanneer je in HTTP-headers een vervaldatum of maximale leeftijd voor statische bronnen instelt, geef je de browser opdracht eerder gedownloade bronnen van de lokale schijf te gebruiken in plaats van deze via het netwerk te laden.

Maak gebruik van browsercaching voor de volgende cachebare bronnen:

  • https://www.zzz.com.ua/locale/ru/messages.json (maximum duur niet gespecificeerd)
  • https://embed.tawk.to/5836fc50d6eaec04d6535d00/1b2qq6fi1 (60 minuten)
  • https://www.google-analytics.com/analytics.js (2 uur)
Informatie over de oplossing voor dit probleem
JavaScript verkleinen
Wanneer je JavaScript-code comprimeert, kun je vele bytes aan gegevens besparen en het downloaden, parseren en uitvoeren versnellen.

Verklein JavaScript voor de volgende bronnen om de grootte te reduceren met 1,2 KB (een besparing van 19%).

  • Het verkleinen van https://www.zzz.com.ua/scripts/jquery.ui.labeledslider.min.js kan na comprimeren 734 B besparen (een besparing van 50%).
  • Het verkleinen van https://www.zzz.com.ua/scripts/webpage.js?v=3.2.0.16 kan na comprimeren 533 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Afbeeldingen optimaliseren
Je kunt vele bytes aan gegevens besparen door afbeeldingen correct op te maken en te comprimeren.

Optimaliseer de volgende afbeeldingen om de grootte ervan te verkleinen met 1,6 KB (een besparing van 16%).

  • Het comprimeren van https://www.zzz.com.ua/img/icon_set_optimized.png kan 984 B besparen (een besparing van 23%).
  • Het comprimeren van https://www.zzz.com.ua/img/Promo.png kan 650 B besparen (een besparing van 11%).
Informatie over de oplossing voor dit probleem
Prioriteit geven aan zichtbare content
Je pagina vereist extra netwerkomleidingen om content boven de vouw weer te geven. Voor optimale prestaties beperk je de hoeveelheid HTML-code die is vereist voor het weergeven van content boven de vouw.

De volledige HTML-reactie was onvoldoende om de content boven de vouw weer te geven. Dit geeft meestal aan dat aanvullende bronnen (geladen na het parseren van de HTML) zijn vereist om content boven de vouw weer te geven. Geef prioriteit aan zichtbare content die nodig is voor weergave boven de vouw door deze rechtstreeks op te nemen in de HTML-reactie.

  • Slechts ongeveer 68% van de uiteindelijke content boven de vouw kan worden weergegeven met de volledige HTML-reactie.
  • Klik om het screenshot met alleen de HTML-reactie te bekijken: snapshot:14
Informatie over de oplossing voor dit probleem
  4 uitgevoerde regels
Details weergeven
Comprimeren inschakelen

Je hebt compressie ingeschakeld. Meer informatie over het inschakelen van compressie.

Reactietijd van server beperken

Je server heeft snel gereageerd. Meer informatie over optimalisatie van de reactietijd van de server.

CSS verkleinen

Je CSS is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van CSS.

HTML verkleinen

Je HTML is verkleind. Meer informatie over het verkleinen van HTML.



*De resultaten worden 30 seconden in het cachegeheugen opgeslagen. Als u wijzigingen heeft aangebracht aan uw pagina, wacht u 30 seconden voordat u de test opnieuw uitvoert.